Ph.d. på DTU Vindenergi

En vigtig del af DTU Vindenergi er ph.d.-uddannelsesprogrammet. Ph.d.-studerende udfører en væsentlig del af instituttets forskning. Vi har også en del erhvervs-ph.d.-studerende, som er delvist finansieret af en virksomhed, hvor de også arbejder en del af tiden.

Hvordan bliver man ph.d.-studerende på DTU Vindenergi?
Både danske og udenlandske kandidater kan søge optagelse. DTU Vindenergi søger højt kvalificerede kandidater med gode karakterer og stor interesse for forskning. Ifølge Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen udstedt af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser er ph.d.-uddannelsen i Danmark normeret til 180 ECTS-point svarende til 3 års fuldtidsstudie.

Uopfordrede ansøgninger
Kandidater opfordres også til at formulere deres egne projektforslag. For at finde den rette professor eller lektor, som matcher dine forskningsinteresser eller projektidéer anbefales det, at du læser mere om instituttets forskellige forskningssektioner.

Sommerskole for ph.d. studerende
Hvert år afholder DTU Vindenergi sommerskoler for ph.d.-studerende. Sommerskolerne har varierende emner og varer ca. 4 en halv dag og omfatter både en teoretisk del og en praktisk hands-on del.

 

 

Kontakt

Alle henvendelser angående vores Ph.d.-program bedes rettet til denne mail:
Email: vind-phdsekr@win.dtu.dk

Ph.d. studerende på DTU Wind Energy l Bjarke Tobias...

Bjarke Tobias Olsen er førsteårs Ph.d. studerende. Hør ham fortælle om sin research.

Ph.d. studerende på DTU Wind Energy l Ásta Hannesdóttir

Ásta Hannesdóttir er Ph.d. studerende på 2. år. Hør hende fortælle om, hvordan det er at være Ph.d. studerende på DTU Vindenergi.

Ph.d. studerende på DTU Wind Energy l Jun Sun

Jun Sun er Ph.d. studerende på 3. år.